Twee padelteams kampioen bij Uitwijk!

25 mei 2024


Wat een fantastische avond voor onze teams! Terwijl de regen buiten neerkletterde, werden twee teams kampioen! 💪

Team Uitwijk 1 (vrijdagavond 3e klasse) speelden hun laatste wedstrijd tegen Sport & Event Beusichem. Terwijl het buiten plensde van de regen speelden zij lekker binnen in de hal. David, Jorden (van onze sponsor WeTennis!), Jasper, Chris, Jort en Daan kwamem in actie voor de laatste wedstrijd, oftewel het complete team. Het waren spannende potten met veel tiebreaks, maar uiteindelijk was het een klinkende overwinning met 4-0.  

Team Uitwijk 2 (dames vrijdagavond 3e klasse) moesten helemaal naar Rosmalen voor hun laatste wedstrijd. Suzanne, Chantal, Mironne en invaller Iris hadden maar een puntje nodig om kampioen te worden. Na een lange regenpauze scoorden Chantal en Suzanne direct het beslissende punt en was het kampioenschap binnen. Tegen middernacht kwamen de dames van de baan en werd er geproost op het kampioenschap. Teamgenoten Jolanda en Nienke juichten van op afstand mee.  

🥳 Gefeliciteerd allemaal!! Dit weekend staan de laatste inhaalwedstrijden nog op het programma, en dan zit de voorjaarscompetitie er alweer op.

Nieuwscategorieën