Tennislessen

Na de zomervakantie start weer een nieuwe reeks met padellessen. Houd de berichten op onze website in de Uitwijk info app in de gaten voor meer informatie! 

 

Na de zomer start weer een nieuwe reeks met tennislessen. Houd de berichten op onze website in de Uitwijk info app in de gaten voor meer informatie! 

Heb je al een vraag over de lessen? Stuur een mail naar [email protected]  

Let op, voor het volgen van tennislessen moet je tennislid zijn bij TPV Uitwijk! 

Tennisschool P3 Tennis & Padel

Tennisschool Paul Pastor van P3 Tennis + Padel verzorgt de tennislessen bij TV Uitwijk. In zijn trainingen staan de drie pijlers van P3 centraal: Plezier, Passie en Prestatie. Je kunt je inschrijven voor groepslessen in het winter- en/of zomerseizoen of losse priv√©lessen volgen bij Paul. 

Groepslessen

De tennislessen worden ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op je eigen niveau kunt tennissen. Je hebt de keuze uit groepstrainingen en priv√©lessen voor meer individuele aandacht. Voor de jeugdspelers wordt er getraind volgens het Tenniskids programma van de KNLTB. Binnen de trainingen wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische vaardigheden, maar ook aan tactiek, conditie en het mentale gedeelte van het spel.  

Lesmomenten senioren:

  • Maandag t/m donderdag van 19:00 tot 22:00 uur
  • Maandag t/m zondag van 10:00 tot 13:00 uur

Lesmomenten jeugd:

  • Maandag van 15:30 tot 16:30 uur
  • Dinsdag 15:30 tot 18:30 uur
  • Woensdag 13:30 tot 18:30 uur
  • Donderdag 15:30 tot 18:30 uur

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven voor de tennislessen. 

Je kunt Paul bereiken op telefoonnummer 06-24638770.

Even voorstellen: Paul Pastor

Mijn naam is Paul Pastor en ik ben eigenaar/trainer van P3 Tennis. Na meer dan 20 jaar als (hoofd)trainer actief te zijn geweest in dienst van meerdere verenigingen en tennisscholen, ontstond in 2019 de kans om een eigen tennisschool op te richten. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd via het CIOS waar ik mijn A-en B licentie heb behaald, naast het tennis heb ik daar ook mijn conditietrainer A diploma behaald. In de afgelopen jaren heb ik ook meerdere cursussen gevolgd van de KNLTB om mijzelf te blijven ontwikkelen. De cursussen die ik onder anderen met succes heb afgerond zijn Tenniskids 1,2 en 3. Naast de cursussen bezoek ik ook trainers-congressen en seminars van de KNLTB en VNT (vereniging van Nederlandse tennisleraren).

In 2023 heb ik mijn padel-licentie en verzorg ik de padellessen bij Tennis- en padelvereniging Uitwijk.