Padelbaan reserveren

Hoe reserveer je een padelbaan?

Voor het reserveren van banen gebruik je de KNLTB ClubApp. Je hebt hiervoor een inlog gekregen toen je je hebt ingeschreven. 

Hoe lang mag je een padelbaan afhangen? 

Je reserveert de baan voor een uur. Het is niet de bedoeling dat je vooraf twee banen achter elkaar reserveert. We willen namelijk zoveel mogelijk leden de kans geven om te komen spelen.

Als je baanreservering voorbij is, en je ziet dat er nog banen vrij is, maak je weer een nieuwe reservering. Als het niet druk is, kun je dus zo lang als je wilt blijven spelen. Dat is door de week overdag meestal het geval.

Met hoeveel mensen moet je een padelbaan reserveren?

Op de drukke piekmomenten reserveer je je padlebaan altijd met vier spelers. Wil je een keertje met z'n twee├źn een balletje slaan? Dat kan, maar dat kun je dan doen op de rustigere dalmomenten. 

Piekmomenten 

  • Maandag t/m donderdag van 19.00 - 23.00 uur
  • Zondag van 9.00 - 12.00 uur

Kan ik ook een introducee meenemen?

Dat is zeker mogelijk! Als je je baan reserveert in de clubapp, kun je meteen een introducee toevoegen.

Let op, in de piekuren (zie hierboven) kun je 1 introducee per keer meenemen. In de daluren kan het zo vaak als je wilt!

Kosten

Je betaalt hier 5 euro per persoon per keer voor. We gebruiken dit geld om verder in onze club te investeren. Dus betaal je voor een introducee, dan help je onze club!