Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon bij TV Uitwijk: Harmke-Ypma-Menkveld

Iedereen die sport, moet dit kunnen doen in een veilige omgeving. Wanneer je je toch op een of andere manier onveilig voelt, is het belangrijk te weten waar je terecht kan voor hulp, ondersteuning en advies, of gewoon voor een luisterend oor. Bij TV Uitwijk kun je dan contact opnemen met Harmke Ypma-Menkveld. Naast vertrouwenscontactpersoon is Harmke ook bestuurslid voor de jeugd. Haar contactgegevens vind je in de ledenlijst.

Wat doet een vertrouwenscontactpersoon? 

De vertrouwenscontactpersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. De vertrouwenspersoon kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook. 

Vertrouwenspersoon KNLTB en NOC*NSF meldpunt

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de KNLTB of met het meldpunt van NOC*NSF. 

Gonnie Ravenhorst is de vertrouwenspersoon voor de KNLTB. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 06–53736062. Bij geen gehoor kun je een voicemail bericht achterlaten met daarin je telefoonnummer, je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.

Wil je liever direct iemand spreken, neem dan bij geen gehoor contact op met het NOC*NSF meldpunt via telefoonnummer 0900 – 2025590. Het meldpunt is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag is het meldpunt niet bereikbaar.