Overzicht activiteiten

De activiteitencommissie regelt en organiseert veel leuke activiteiten voor de senioren waar iedereen aan mee kan doen. Dit is voor elk niveau en iedereen kan zich hiervoor opgeven, soms alleen of met zijn twee├źn, maar soms ook als team. Dit is afhankelijk van de activiteit. 

Maandagavond toss-avonden

 Op maandagavond kan ieder lid van TV Uitwijk mee tossen (tennissen). De toss-avonden starten vanaf 19.30 uur. Iedereen die lid is van de vereniging kan hier elke half uur inlopen, want elk half uur worden er nieuwe teams gemaakt. Eerst word je willekeurig ingedeeld en aan het eind van de avond zoveel mogelijk op je eigen speelsterkte. Beginnende leden, maar ook leden die al langer meespelen, doen hieraan mee. Er worden uitsluitend dubbels gespeeld. Inschrijven is niet nodig, kom met je goede humeur, je pasje en in tenniskleding naar de baan, de rest volgt vanzelf. 

Inloopochtenden

Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.30 - 12.00 uur kan iedereen meedoen die graag met elkaar ontspannen recreatief wil tennissen. Aanmelden is niet nodig.

Winterladdercompetitie

In de winterperiode (oktober tot en met maart) kun je jezelf met een partner opgeven voor de laddercompetitie. Je kunt meedoen met herendubbel, damesdubbel, mixed-dubbel en singles. Als je geen partner hebt om mee te spelen, informeer dan even bij de organisatie. Het gebeurt namelijk wel vaker dat iemand zich zonder speelpartner opgeeft. Lees hier verder. 

Interne Winter Competitie

Ieder jaar wordt in de winterperiode een interne wintercompetitie georganiseerd. Je geeft je als team op en speelt tegen anders teams van TV Uitwijk. Lekker tennissen en gezelligheid staan voorop! In de periode van november tot en met maart speel je een of twee keer in de maand op vrijdagavond.

Pinkster Monday / Ladies day

Zoals de naam al zegt, dit toernooi is alleen voor de dames van de vereniging! Op Pinkstermaandag kun je meedoen aan dit gezellige toernooi. Je geeft je individueel op. 

Dubbel Bokken Toernooi

Speciaal voor de heren van de vereniging wordt elk jaar het Dubbel Bokken Toernooi georganiseerd! Naast tennis en dart is er genoeg tijd voor heerlijke bokbiertjes, de nodige hapjes en veel gezelligheid. Met na afloop uiteraard stamppotten met rookworst.

Ouder/kindtoernooi

Jeugdleden schrijven zich in met een volwassene voor dit gezellige toernooi. Kijk voor alle jeugdactiviteiten hier.

Oliebollentoernooi

Op de eerste zondag in januari is er een oliebollentoernooi met aansluitend de nieuwjaarsreceptie met drankjes en hapjes. Voor dit toernooi kun je je individueel opgeven.