Padelbanen helemaal af met sponsoren bestickering

01 september 2023


Wauw, wat zien onze padelbanen er nu gaaf uit met die mooie bestickering van onze sponsoren! Bedankt Sign Activation voor het leveren en aanbrengen van deze fraaie stickers.  

We zijn superblij en dankbaar dat zoveel bedrijven ervoor hebben gekozen om onze vereniging te sponsoren. Dankzij hun steun kunnen we onze faciliteiten verbeteren, evenementen organiseren en de padel- en tennisport stimuleren in onze gemeente. De sponsorcontracten zijn inmiddels getekend en we kijken uit naar de geweldige samenwerking die voor ons ligt.  

Dit jaar hebben we een businessclub opgericht waarmee we sponsoren meer bieden dan alleen een reclamebord. Als lid krijg je allerlei leuke extra’s zoals een bedrijfslidmaatschap en padel-clinic met collega’s en organiseren we een bedrijventoernooi.   

Heb jij interesse om onze vereniging te ondersteunen of wil je lid worden van onze businessclub? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over sponsormogelijkheden en hoe je kunt bijdragen aan ons groeiende succesverhaal.   

Stuur een mail naar [email protected] en we nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. 

Nieuwscategorieën