Bas & Ernst Makelaars Padeltoernooi P100 | 28 t/m 31 maart

15 februari 2024


🎾🚀 Het is bijna zover! Het Open Padel Toernooi P100 bij TPV Uitwijk gaat morgen van start! 🚀🎾  

Met maar liefst 190 inschrijvingen vanuit 43 verschillende verenigingen staat ons een padelspektakel te wachten tijdens ons Open Padel Toernooi! We zijn ontzettend trots en enthousiast dat zoveel spelers vanuit het hele land zich hebben aangemeld om deel te nemen aan ons mooie evenement. 🌟  

In het P100-onderdeel doen deelnemers mee die tot de honderd beste spelers van Nederland horen. Dat beloven dus mooie wedstrijden te worden met spectaculaire punten!   Kom dus langs en moedig ook onze clubgenoten aan die strijden om de eer. Het toernooi begint morgen om 17.00 uur, en de laatste deelnemers gaan om 22.00 uur de baan op.  Bekijk het volledige speelschema.

Vrijdag feestavond

Vrijdag wordt een feestje! Trek je meest creatieve outfit aan geïnspireerd door jouw favoriete sportheld en maak kans op een fantastische prijs voor de meest originele verschijning.

Daarnaast kun je je kennis testen tijdens onze sportquiz, genieten van heerlijke wijnen van Sarina’s wijnwereld, en dansen op de muziek terwijl je geniet van een warme hap en de gezelligheid om je heen.  

Zondag finaledag

Speciaal vanwege Pasen starten we de finaledag iets later, zodat je eerst thuis kunt genieten van een heerlijk paasontbijt. 

Vragen?

Heb je een vraag over het toernooi? Mail dan naar [email protected]

We kijken uit naar je deelname en naar een toernooi vol sportiviteit, plezier en onvergetelijke momenten. Tot dan! 

Nieuwscategorieën