🌟 Zonovergoten Tiroler Jeugdtoernooi! 🌟

03 maart 2024


Eindelijk was het dan zover, het Tiroler Jeugdtoernooi, en wat een fantastisch weer was het! Dat was wel verdiend, nadat het toernooi in januari uitgesteld moest worden vanwege, hoe toepasselijk, de sneeuw…! , Met 18 enthousiaste deelnemers aan de start, was het gisteren een onvergetelijke dag vol tennis, padel, en veel meer! β˜€οΈπŸŽΎ  

De jeugd mocht een vriendje of vriendinnetje meenemen en zo konden ook andere kinderen kennismaken met tennis en padel. Maar dat was nog niet alles, want ze konden ook nog sneeuwballen maken, kleuren, sneeuwpopbekers omgooien, tafeltennissen, sjoelen en een woordzoeker spelen.  

Ouders die aanwezig waren voor de support konden van de zon en de gluhwein genieten. En als afsluiting van de dag kreeg iedereen nog een kleinigheidje mee! 

Lijkt het jouw kind ook leuk om eens tennissen of padellen te proberen? Neem dan contact op met onze jeugdcommissie via [email protected] ! Zij organiseren veel leuke activiteiten voor de kids, zoals binnenkort het jeugdkamp en Kromme Rijn Kids Toernooi. 

 

 

 

Nieuwscategorieën