Recreanten

De recreantencommissie van TV Uitwijk bestaat uit de volgende leden:
 
Noortje van Lieshout
Joyce Elbers-Achterberg
Henk Merkus
 
Activiteiten:
 
Tossavond (voor senioren) - 3 banen bezet.
 
Elke maandagavond van 19.30 - 23.00 uur. Inschrijven is niet nodig, kom met je goede humeur, je pasje en in tenniskleding naar de baan, de rest volgt vanzelf.
 
  • De tossavond is bedoeld voor recreanten die op basis van speelsterkte worden ingedeeld.
  • Beginnende leden, maar ook leden die al langer meespelen doen hieraan mee.
  • Er worden uitsluitend dubbels gespeeld.
  • Er blijven twee banen beschikbaar om vrij te tennissen. (niet in de winter)
 
Inloopochtend - 2 banen
Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 09.30 - 12.00 uur.
 
Recreanten Competitie
Ieder jaar wordt in de winter de Interne Wintercompetitie gespeeld. Je speelt dus altijd thuis. Het gaat om zeven vrijdagavonden in de periode november tot en met maart. Je kunt je als team of individueel opgeven. Lekker tennissen en gezelligheid staan voorop bij de recreanten competitie.
 
Intercity toernooi met TV Larsheim Leersum
Jaarlijks wordt eind juni of begin juli de Intercity georganiseerd met TV Larsheim. Dit is een uitwisselingstoernooi met de tennisvereniging in Leersum. Er wordt gespeeld om de prestigieuze wisselbokaal. Om toerbeurt wordt er in Leersum en Wijk bij Duurstede gespeeld.
 
Ladder
In de winterperiode (oktober tot en met maart) kun je jezelf met een partner opgeven voor de laddercompetitie. Je kunt je inschrijven voor de categorie heren dubbel, dames dubbel en/of mixed dubbel. Als je geen partner hebt om mee te spelen, informeer even bij de organisatie. Er meldt zich vaker iemand aan die nog geen partner heeft.
 
Dagtoernooien
De recreantencommissie organiseert eveneens gelegenheidstoernooien zoals het Openings- en Sluitingstoernooi, het Snerttoernooi, het Nieuwjaars(oliebollen)toernooi en het zogenaamde Vreemdgangerstoernooi. Tijdens het Vreemdgangerstoernooi speel je met een vriend, bekende, buurman of buurvrouw (die geen lid hoeft te zijn).
 
Voldoende mogelijkheden dus om te komen tennissen.
 
Tot ziens!
 
Download bestand