Word bestuurslid bij Uitwijk | beslis mee over de toekomst van onze club

15 november 2023


Speel jij graag een balletje tennis of padel en wil je een actieve rol spelen in de ontwikkeling van onze club? Dit is je kans om deel uit te maken van ons bestuur en direct invloed uit te oefenen op het beleid en de dagelijkse activiteiten van onze bloeiende vereniging! 

We hebben op dit moment plek voor twee nieuwe bestuursleden:

  • Bestuurslid Technische Zaken tennis & padel
  • Bestuurslid Barcommissie

Deze functies zijn niet in beton gegoten! We hebben veel verschillende portefeuilles binnen ons bestuur, we kijken graag wat bij jou goed past.    

Samen besturen is inspirerend en gezellig!

De sfeer binnen het bestuur is informeel, gezellig en gericht op verbetering. We vergaderen een keer per maand en hebben daar waar nodig tussendoor contact met elkaar.  

De tijdsinvestering is beheersbaar en prima te combineren met je persoonlijke leven, inclusief een potje tennis of padel. De een investeert meer tijd in het bestuurswerk dan de ander. Dat maakt niet uit. Als bestuur verdelen wij de taken en helpen wij elkaar daar waar nodig. 

Als bestuurslid denk je mee over de toekomst van de vereniging en werk je mee aan het doorvoeren van verbeteringen. 

Door het bestuurswerk krijg je de kans om achter de schermen te kijken en een bijdrage te leveren aan de toekomst van onze vereniging. Daarnaast leer je nieuwe leden kennen die je op de baan nooit zou hebben ontmoet.    

Neem contact op om te overleggen

Lijk het jou wel wat om in het bestuur plaats te nemen, of wil je eens verder sparren of de bestuursfunctie bij je past?  

Neem dan contact op met Loet (06-35611090) of Iris (06-37256197). Zij vertellen je graag meer over de inhoud van de rol. Loet / Iris 

Maak kennis met het bestuur

 

Nieuwscategorieën