Winterladder

09 oktober 2019


WINTERLADDER 2019-2020

De herfst is begonnen, de competitie alweer halverwege: tijd voor de winterladder! 

De winterladder is een recreatieve clubcompetitie voor elk lid (van elk tennisniveau) ouder dan 15 jaar waarbij je in een poulesysteem middels promotie en degradatie kunt stijgen of dalen op de ladder. De ladder loopt van november t/m maart. Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: mix, herendubbel en damesdubbel.

Hoe vaak speel je? 
2 wedstrijden per categorie per maand (soms is de poule wat groter en zijn dit 3 wedstrijden)

Hoe werkt het? 
Je ontvangt op de 1e van de maand de indeling voor die maand. Je maakt onderling (met de spelers in je poule) een afspraak om de wedstrijden te spelen. Er is voor deze wedstrijden geen baanbeslag, je moet dus gewoon afhangen. Wanneer een wedstrijd is gespeeld mail je de uitslag meteen naar [email protected]com. Op de 1e van de volgende maand ontvang je de nieuwe indeling (nieuwe poule en wie gepromoveerd/gedegradeerd is) in je mailbox. Het is belangrijk dat alle uitslagen op tijd binnen zijn. Bij het ontbreken van een uitslag of bij onenigheid over de uitslag wordt een stand van 0-0 aangehouden. Plan de wedstrijden het liefst vroeg in de maand zodat je nog de mogelijkheid hebt om bij slecht weer de wedstrijd op een later moment te spelen. Bij een langere periode van slecht tennisweer kunnen de periodes door de organisatie aangepast/verlengd worden. 

Aanmelden?
Meld je vóór 25 oktober aan met of zonder partner door middel van een mail naar [email protected].
Vermeld daarbij je naam, naam van je partner, categorie, telefoonnummer van jou en van je partner en e-mailadres van beiden. 
Bij individuele aanmelding word je waar mogelijk aan een partner gekoppeld (uiteraard met beider toestemming) of word je op de reservelijst geplaatst en kan je gebeld worden om in te vallen.

Voor vragen, mail [email protected]com of bel 06-23199545 (Marloes Kerkmeijer)

Veel ladderplezier!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 572 755

Address

Lekdijk Oost 15
3961 MB Wijk bij Duurstede