Tenniskids | Afsluiting Groene competitie

10 november 2021


De najaarscompetitie is net afgelopen en team Groen heeft het weer heel erg leuk gehad! Puck, Mico, Famke, Eline, Jasmijn, Noud M. en Noud S. speelden dit seizoen mee in dit gezellige team en de kinderen hebben allemaal veel wedstrijdervaring opgedaan. 

Volgend jaar ontstaat er ruimte in team Groen omdat een aantal kinderen vanwege hun leeftijd doorschuiven naar de Junioren competitie. 

Rode, Oranje en Groene competitie

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Deze competities zijn gekoppeld aan de Tenniskids kleur waarin een kind speelt. In de Tenniskids competitie spelen kinderen op zondagochtend een aantal (korte) wedstrijden tegen kinderen van andere tennisverenigingen in de buurt. Kijk hier voor meer informatie. 

KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

In het voorjaar start de KNLTB Voorjaarscompetitie. Deze competitie bestaat uit 7 speeldagen en is van april tot en met mei. Klik hier voor de speeldata.

Lijkt de Tenniskids competitie je ook wat voor jouw kind? Neem dan contact op met Nienke Hulshof of Harmke Ypma van de Jeugdcommissie, of stuur een e-mail naar [email protected].  

Nieuwscategorieën