Sponsorcommissie van TV Uitwijk opnieuw ingericht!

27 augustus 2022


De sponsorcommissie van TV Uitwijk opnieuw ingericht

Van een van onze sponsors hebben wij signalen opgepakt dat de communicatie niet goed loopt en de betrokkenheid aan verbetering toe is. Dat heeft ons doen besluiten de sponsorcommissie opnieuw in te richten en uit te breiden.  

De sponsorcommissie organiseert het sponsorbeleid van TV Uitwijk. De commissie maakt en bewaakt de afspraken met sponsors en adverteerders. De intentie van elke sponsorafspraak is om de tegenprestatie van de sponsor ten goede te laten komen aan TV Uitwijk, soms met een specifieke bestemming. 

De sponsorcommissie heeft verschillende taken:

  • nieuwe sponsors werven en de relatie met bestaande sponsors beheren;
  • facturen opstellen, zorgen voor sponsoruitingen en voeren van de debiteurenadministratie;
  • regelmatig naar de sponsors communiceren. 

Binnen afzienbare tijd zal TV Uitwijk groter worden en meer sponsors willen aantrekken. Als TV Uitwijk het sponsorwerk serieuzer wil aanpakken, is het van belang meerder personen binnen de sponsorcommissie te benoemen.

De sponsorcommissie zal vanaf nu bestaan uit de volgende personen:

  • Frank Visser, hoofd sponsorcommissie
  • Jan-Willem Wtenweerde, commissielid
  • Ron Hehemann, commissielid

Daarnaast nemen vanuit het bestuur Jan van Lunsen en Loet Skowronek in de sponsorcommissie plaats. Hiermee hebben wij naar onze mening de ideale sponsorcommissie samengesteld.  

De komende weken zal de sponsorcommissie regelmatig bijeenkomen om het nieuwe beleid te bepalen, de sponsorvoorstellen te maken, brieven te schrijven en te verzenden, de administratie op orde te brengen, informatie te verzamelen over mogelijke sponsors en de organisatie van events. Uitgangspunt is dat commissieleden elkaar moeten blijven steunen en enthousiasmeren.   

Nieuwscategorieën