Kromme Rijn Kids Kampioenschap | wie wordt kampioen in rood, oranje en groen?

10 juli 2024


De jeugdcommissies van de tennisclubs uit Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Schalkwijk, Cothen en Langbroek organiseren samen ook deze zomer weer een Kromme Rijn Kids event. 

Dit keer wordt het een heus Kromme Rijn Kids kampioenschap. Met een kampioen 2024 in Rood, Oranje of Groen! Doen jullie kinderen mee? 

Het kampioenschap wordt gespeeld op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september tussen 10:00 en 16:00. Wij delen de kids in o.b.v. hun kleur en sterkte en we spelen per kleur op de verschillende locaties. De rode wedstrijden zij beide dagen tussen 10:00 en 12:00. Alle andere houden beide dagen vrij. Na de indeling weet je op welke momenten je gaat spelen. Je bent natuurlijk ook de hele dag welkom op onze parken. We maken er een gezellig toernooi van!

Waar moet je aan denken:

  • Onderlinge wedstrijdjes op je eigen niveau. Er worden meerdere wedstrijden gespeeld in een poule. De winnaars van de poule spelen de finale. 
  • De wedstrijden worden op tijd gespeeld. De rode spelers krijgen begeleiding bij de puntentelling en het spelen van een wedstrijdje.
  • Een Kromme Rijn Kids kampioen en winnaar in elke kleur !
Opgeven tot uiterlijk 22 augustus, door onderstaand formulier in te vullen. 
 
Het evenement is gratis. Bij vragen graag contact opnemen [email protected] 

Nieuwscategorieën