Jeugdactiviteiten 2020

20 februari 2020


De jeugd van TV Uitwijk bestaat uit een groep van circa 60 enthousiaste leden (aspiranten en junioren) in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Alle jeugdleden zijn natuurlijk vrij om met of tegen elkaar te spelen op een van onze (7) banen. De jeugdcommissie van TV Uitwijk organiseert diverse leuke activiteiten zoals de inloopochtenden in het voor- en najaar (met vriendjes en vriendinnetjes), de jeugd clubkampioenschappen in juni, het ouder-kind toernooi en het populaire Pepernotentoernooi in November. De meeste kinderen volgen tennislessen in groepjes met kinderen van gelijke leeftijd en/of ervaring. De tennislessen worden in het voor- en najaar wekelijks gegeven door Paul Pastor van http://www.p3tennis.nl op doordeweekse avonden en woensdagmiddag. Je kunt je opgeven via de website. TV Uitwijk is een KNLTB Tenniskids-vereniging. Dat betekent dat kinderen in een eigen kleur spelen afhankelijk van leeftijd en het niveau. Kinderen worden ingedeeld in de categorieën blauw, rood, oranje, groen en geel. De kinderen zijn vrij om competitie te spelen. Deze (KIA)-competitie, gespeeld tussen clubs uit de omgeving, wordt gehouden in zowel het voorjaar als het najaar. In de periode dat er geen competitie is, kunnen de kinderen deelnemen aan toernooitje van tennisclubs in de regio. Je kan je dan zowel opgeven voor de single of de dubbel. Door sponsoring door Elite automatisering zijn de kosten van lidmaatschap voor de jeugd uiterst aantrekkelijk!

Actie: Wil je niet gelijk lid worden, maar wel kennismaken met jeugdtennis? Geef je dan op voor drie maanden tennissen (lidmaatschap) inclusief drie tennislessen en ontvang daarnaast een blik tennisballen. Dit alles voor een klein bedrag van €25! En wat is er nou leuker om op een sportieve manier met leeftijdgenootjes in de buitenlucht bezig te zijn? 

Sociale Media TV Uitwijk heeft natuurlijk haar eigen Facebookpagina met daarop aankondigingen en verslagen van evenementen. Ook is er een (vrijblijvende) Whatsapp groep voor ouders van de jeugdleden. 

De jeugdcommissie 2020 bestaat uit: Inge de Kroon (voorzitter), Harmke Menkveld (namens bestuur), Arianne de Lange (coördinator externe toernooien), Nienke Hulshof (coördinator gele en groene competitie), Jeroenvan de Worp en Kay Neven (beiden coördinator rode en oranje competitie) en Karin Toering (communicatie en planning).

Meer informatie: 
website www.tvuitwijk.nl kijk dan naar lid worden of www.tenniskids.nl wedstrijden en evenementen
 
Een overzicht van onze activiteiten en de jeugdkalender vinden jullie hieronder.
Activiteiten jeugd 2020.pdf Jeugdkalender 2020.pdf

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 343 572 755

Address

Lekdijk Oost 15
3961 MB Wijk bij Duurstede