Gezocht: nieuwe leden voor de jeugdcommissie

07 maart 2023


Gezocht: nieuwe leden voor de jeugdcommissie 

Lijkt het jou leuk om voor onze jeugd toernooitjes en activiteiten te organiseren en de tenniscompetitie in goede banen te leiden samen met de andere leden van de jeugdcommissie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je dan aan via [email protected] 

De huidige jeugdcommissie is al jaren actief en wil nu graag het stokje overdragen omdat hun kinderen de kids-leeftijd zijn ontgroeid. Ze stoppen aan het einde van dit jaar, maar zullen natuurlijk zorgen voor een warme overdracht en begeleiding bieden aan de nieuwe jeugdcommissieleden. 

Inmiddels hebben al twee enthousiaste mannen/vaders zich aangemeld: Michiel Heijnen en Jeroen Rosengarten. We hebben de ervaring dat de jeugdcommissie uit minimaal vijf personen moet bestaan om de taken goed te kunnen verdelen. 

Om je een beeld te vormen wat het jeugdcommissiewerk inhoudt, volgt hieronder een kort overzichtje van de taken en rolverdeling van de afgelopen jaren. Van alle activiteiten hebben we een mooi draaiboek, wat alles inzichtelijk maakt. 

Taken en rolverdeling jeugdcommissie

1. Voorzitter 
2. Coördinator communicatie 
3. Coördinator Competitie    
- Rood/oranje (tenniskids KNLTB)                
- Groen/junioren competitie (KNLTB)
4. Coördinator- toernooi 
- Open toernooi
- Grandslam voor kids
5. Coördinator – activiteiten
- Clubkampioenschappen
- Inloopochtenden
- Openingstoernooi
- Mini-maxi pepernoten toernooi

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de jeugdcommissie, stuur dan een mail naar [email protected]  

De jeugdcommissie van TV Uitwijk heeft een belangrijke rol binnen de club. Een gezonde mix van jeugd- en seniorleden is namelijk belangrijk voor de levendigheid en het voortbestaan van de club. Er wordt altijd gezegd dat de jeugd de toekomst heeft. Dit geldt dus ook en zeker voor de jeugd van onze tennisvereniging.

De jeugdcommissie is het aanspreekpunt voor alle jeugdleden en ouders/verzorgers. Bij problemen – die er zelden zijn - worden deze door de commissie opgepakt en gecommuniceerd. Indien noodzakelijk gaat dit in overleg met het bestuur.

De jeugdcommissie behartigt de belangen van de jeugdleden. De commissie organiseert activiteiten voor de jeugd en stimuleert de tennissport onder de jeugd. Ook zijn zij betrokken bij de begeleiding van onze jeugdleden tijdens de KNLTB-competitie en de Tenniskids-activiteiten. De jeugdcommissie organiseert daarnaast de jeugdclubkampioenschappen en interne activiteiten zoals: ouder–kindtoernooi, inloopochtenden, etc.

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie (Karin Binnerts, Nienke Hulshof, Jeroen van der Worp, Inge de Kroon)

Nieuwscategorieën