Drukbezocht pepernotentoernooi met veeeel pepernoten én de Gouden Pepernoot

26 november 2023


Als je zondagochtend het tennispark van TV Uitwijk op wandelde, kon je iets bijzonders zien op baan 4. Twee kinderen hadden speciale medespelers: Sinterklaas en Piet! Samen stonden zij daar een balletje te slaan om zó het Pepernotentoernooi te openen.  

In 6 speelrondes speelden maar liefst 18 kinderen met hun vader of moeder een tennis- of padelwedstrijdje. Stond je even niet op de baan dan was er nog genoeg te doen in het clubhuis, zoals tafeltennis, pepernootsjoelen, woordzoekers oplossen, kleurplaten kleuren en taai taai versieren. Tussendoor gingen dienbladen met broodjes knakworst rond en werd er warme chocomelk geschonken. Uiteraard waren de (chocolade) pepernoten in overvloed aanwezig.  

Gouden Pepernoot

Tegen 13:00 uur vond de prijsuitreiking plaats. Degene met de meeste games werd beloond met een warme hoodie en een geldprijs van chocolade. De gouden pepernoot werd uitgereikt aan spelers als aanmoedigingsprijs. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een chocoladeletter (op initiaal) mee.  

We zagen veel vrolijke gezichten, en een meisje (van 12 jaar) liet ons nog persoonlijk weten: “Ik vond het superleuk dat er zoveel kinderen en ouders bij waren. Het was gezellig om mee te doen”. Kortom, het was een zeer geslaagde ochtend!

Jeugd nieuwjaarstoernooi

De volgende activiteit die door de Jeugdcommissie wordt georganiseerd is het “Nieuwjaarstoernooi” op zaterdag 20 januari 2024. Kinderen mogen dan hun vriendje of vriendinnetje meenemen om te komen tennissen of te padellen. Ouders zijn ook welkom voor de borrel en de winterbarbecue.  

Meer informatie? Stuur een bericht aan: [email protected]  

Nieuwscategorieën